Lagersalg 2018

Lagersalg 2018

Denne weekend, altså fra fredag den 2. november til søndag den 4. november 2018, holder vi et rigtigt lagersalg på vores hovedlager på Hans Egedes Vej 11, 5210 Odense NV.

Denne Halloween-weekend har du mulighed for fx at få julegaverne i hus til uhyggeligt lave priser - her er rigtig mange spændende sager, som vil glæde både hende og ham.

ÅBNINGSTIDER
Fredag den 2. november: 16:00 - 21:00
Lørdag den 3. november: 10:00 - 16:00
Søndag den 4. november: 10:00 - 15:00

Vi har kigget vore leverandørers lagre igennem og fundet tusindvis af spændende og årstidsrelevant beklædning, rygsække, fodtøj og en hulens masse vareprøver! Og så har vi selvfølgelig selv lidt rester af forskellig beklædning og udstyr fra sommersæsonen...

*Så kig forbi og find en tidlig julegave til dig selv eller en anden. Vi bytter nemlig frem t.o.m. den 12. januar 2019 til andre varer eller tilgodebevis. Vær dog opmærksom på, at der på kollektionsprøverne ikke er returret!

Og ja, vi modtager både kontanter, kredit- og Dankort ved vores kasser.

PARKERING
Der er gode parkeringsforhold ved lagersalget, da vi har lånt parkeringsarealet skråt overfor ved
DEKRA Amu Center Fyn, Hans Egedes Vej 4. Ligeledes kan der parkeres langs hele Hans Egedes Vej.  

FIND VEJ

Hans Egedes Vej 11
5210 Odense NV

Vel mødt - vi glæder os til at se dig denne weekend!

Bemærk: Hvis kundetilstrømningen er stor - bliver vi af hensyn til brandmyndigheder og kundernes generelle oplevelse - nødt til at lukke jer ind i hold. Men vi har mange spændende varer, så der er nok til alle!
Det er ikke tilladt at medbringe hverken tasker, rygsække eller hunde på lagersalget.